В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Борщ з індичкою та квасолею” від української компанії ЇDLO. Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву 400 мл окропу (до рівня 9 на лінійці справа).
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
Характеристики
Маса нетто: 50 г
Маса порції: 450 г
Енергетична цінність: 37,8 / 170,1 Ккал
Білки: 1,8 / 8,2 г
Жири: 0,1 / 0,5 г
Вуглеводи: 7,9 / 35,8 г
Термін придатності: 3 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні