В наявності
|
Вартість
|
||
|
Бограч — перша страва угорської національної кухні, нині поширена на Закарпатті. Традиційно готується з м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій.
Перед вживанням перевірити цілісність упаковки. Продукт у пошкодженому або здутому пакуванні не придатний до вживання.
Розігріти одним із способів
1. Не розкриваючи пакет, закинути в киплячу воду на 3-5 хвилин. Обережно дістати, відкрити пакет, перекласти їжу на тарілку.
2. Розкрити пакет, перекласти їжу в каструлю або тарілку та розігріти традиційним способом на печі або в мікрохвильовій печі.
Не розігрівати в мікрохвильовій печі в пакеті!
Поживні характеристики (на 100 г)
Калорійність: 439 кДж / 105 ккал
Жири: 5.9 г
З них насичені: 1.5 г
Білки: 6.2 г
Вуглеводи: 7.1 г
З них цукри: 1.7 г
Сіль: 1.1 г
Склад
Вода питна, картопля, м'ясо куряче, м'ясо свинини, томати у власному соку, цибуля ріпчаста, морква, перець солодкий с/м, щоковина свиняча в/к 3 %, соус соєвий, олія соняшникова рафінована дезодорована, борошно пшеничне в/с, сіль кухонна, суміш смако-ароматична, часник свіжий, паста перцева, паприка мелена копчена, перець чорний мелений. Містить алергени: глютен та сою.
Умови зберігання
За температури від 0°С до 25°С та відносної вологості повітря не вище ніж 75 % — 12 місяців