В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Булгур з овочами по-турецьки” від української компанії ЇDLO. Всі інгредієнти натуральні, а калорії — реальні.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву 300 мл окропу (до рівня 7 на лінійці справа).
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: булгур (борошно твердих сортів пшениці, вода), овочі тушковані сублімовані (цибуля, морква, перець солодкий, помідор, кабачок), барбарис сушений, м’ята сушена, часник сушений, карі, кориандр, сіль, перець чорний.
Характеристики
Маса нетто: 90 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 74,68 / 298,7 Ккал
Білки: 2,95 / 11,8 г
Жири: 0,4 / 1,4 г
Вуглеводи: 15,7 / 62,8 г
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні