В наявності
|
Вартість
|
||
|
Човлент, іноді зустрічаються назви чолнт, чулнт або хамін — традиційна єврейська суботня страва з м'яса, овочів, крупи й квасолі. В Україні поширена на Закарпатті.
Перед вживанням перевірити цілісність упаковки. Продукт у пошкодженому або здутому пакуванні не придатний до вживання.
Розігріти одним із способів
1. Не розкриваючи пакет, закинути в киплячу воду на 3-5 хвилин. Обережно дістати, відкрити пакет, перекласти їжу на тарілку.
2. Розкрити пакет, перекласти їжу в каструлю або тарілку та розігріти традиційним способом на печі або в мікрохвильовій печі.
Не розігрівати в мікрохвильовій печі в пакеті!
Поживні характеристики (на 100 г)
Калорійність: 523 кДж / 125 ккал
Жири: 3.9 г
З них насичені: 0.6 г
Білки: 11.3 г
Вуглеводи: 12.2 г
З них цукри: 2.5 г
Сіль: 0.8 г
Склад
М'ясо куряче 37%, вода питна, крупа перлова, томати у власному соку, морква, цибуля ріпчаста, перець солодкий с/м, квасоля червона, олія соняшникова рафінована дезодорована, цукор, сіль кухонна, борошно пшеничне в/с, часник сухий, суміш пряна (базилік, розмарин, чебрець, шавлія, майоран, м'ята перцева, орегано (материнка), чабер)
Містить алерген: глютен.
Умови зберігання
За температури від 0°С до 25°С та відносної вологості повітря не вище ніж 75 % — 12 місяців