Суп гаспачо з індичкою від українського бренду ЇDLO – це швидко та зручно! Тож беріть з собою у подорож, похід або на роботу та насолоджуйтесь бездоганною стравою та її ароматом.
Якщо шукаєте незвичні та пікантні смаки з яскравими акцентами, то цей сублімований суп – саме те, що треба. Він дійсно унікальний, бо густоту йому надає сушене нутове пюре, неперевершений смак – томати та паприка, пряні нотки – суміш спецій, а за гостроту відповідає перець чилі. І звісно ж, головна родзинка – сублімоване філе індички, у якому збережено всі поживні та корисні речовини.
Цю страву виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних компонентів, що дозволяє повністю зберегти смак, аромат, поживність і користь кожного інгредієнту страви.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Склад: нутове пюре сушене (70%), індиче філе варене сублімоване (17%), петрушка сублімована, томат сушений, паприка червона сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, часник сушений, перець чилі, сіль.
Приготування покроково:
1. Відкрийте пакет;
2. Дістаньте поглинач;
3. Залийте страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині;
4. Ретельно перемішайте;
5. Закрийте замок на пакеті та зачекайте протягом 10 хвилин;
6. За бажанням можна долити ще окропу.
Важливо: Не слід панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це цілком безпечно.
Характеристики
Вага сухого вмісту: 60 г
Вага готової порції: 450 г
Жири: 3,6 г
Білки (протеін): 18 г
Вуглеводи: 29,3 г
Енергетична цінність порції: 214,3 Ккал
Термін придатності: 2 роки
Зроблено в Україні