В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Гречка з індичкою” від української компанії ЇDLO. Той самий смак домашньої духмяної гречки з м’ясом тепер можна відчути в походних умовах. Харчування в поході стало досконалим!
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
- Струсити та відкрити пакет.
- Дістати поглинач кисню.
- Залити окропом до рівня 3 на лінійці всередині.
- Ретельно перемішати.
- Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
- Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: пластівці гречані (76%), філе індиче варене сублімоване (10%) , овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква (8%), сіль, перець чорний.
Характеристики
Маса нетто: 100 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 81,0 / 324,0 Ккал
Білки: 3,4 / 13,7 г
Жири: 0,4 / 1,6 г
Вуглеводи: 16,8 / 67,2 г
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)