В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Картопля з курячим філе” від української компанії ЇDLO. Вершки, смажена цибуля, сублімоване куряче філе — ці складники гарантують прекрасний смаковий букет нормальної здорової туристичної їжі.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву 450 мл окропу (до рівня 9 на лінійці справа).
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: картопляні пластівці пропарені, куряче філе варене сублімоване, сухі вершки, цибуля смажена сушена, кріп сушений, сіль.
Характеристики
Маса нетто: 90 г
Маса порції: 540 г
Енергетична цінність: 64 / 345,5 Ккал
Білки: 3,18 / 17,2 г
Жири: 1,67 / 8,9 г
Вуглеводи: 9,48 / 51,2 г
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні