В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Харчо грузинське з індичкою” — це справжній похідний шедевр від шеф-кухаря української компанії ЇDLO. Шматочки індички, рис, овочі (навіть помідори!), а також суто грузинська приправа хмелі-сунелі. Тут є навіть волоський горіх. Всі інгредієнти натуральні, а калорії — реальні.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині.
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: рис варений сублімований (48%), суміш тушкована сублімована (33%): перець солодкий, томат, цибуля, соус ткемалі, горіхи волоські, індиче філе варене сублімоване (16%), томатна паста, майоран, кориандр, шафран, петрушка, перець чорний, сіль.
Характеристики
Маса нетто: 56 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 43,7 / 174,8 Ккал
Білки: 2,9 / 11,6 г
Жири: 0,9 / 3,9 г
Вуглеводи: 6,2 / 25,1 г
Термін придатності: 3 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні