В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Локшина по-флотськи” від української компанії ЇDLO сподобається всім, навіть малечі. Всі інгредієнти натуральні, а калорії — реальні.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву 260 мл окропу (до рівня 7 на лінійці справа).
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: локшина сублімована (борошно твердих сортів пшениці, вода), яловичина варена сушена, томатний соус сушений, цибуля сушена, сухі вершки, петрушка сушена, сіль.
Характеристики
Маса нетто: 90 г
Маса порції: 350 г
Енергетична цінність: 81,9 / 286,7 Ккал
Білки: 4,13 / 14,5 г
Жири: 2,4 / 8,6 г
Вуглеводи: 11,97 / 41,9 г
Термін придатності: 3 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні