В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Полента з індичкою” від української компанії ЇDLO. Всі інгредієнти натуральні, а калорії — реальні.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині.
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: кукурудзяні пластівці (67%), філе індиче варене сублімоване (10%), паприка червона сублімована (5%), паприка зелена сублімована (5%), вершки рослинні сухі, томат сушений, часник, перець чилі, сіль.
Характеристики
Маса нетто: 100 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 82,8 / 331,2 Ккал
Білки: 3,3 / 13,1 г
Жири: 1,3 / 5,1 г
Вуглеводи: 15,7 / 62,8 г
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні