В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Суп гороховий з індичкою” від шеф-кухаря української компанії ЇDLO урізноманітнить раціон в поході. Відмінний смак і чудовий «малюнок» інгредієнтів. Роль спецій виконує сушений кріп, який додає необхідну пряність продукту. Всі інгредієнти натуральні, а калорії — реальні.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
- Струсити та відкрити пакет.
- Дістати поглинач кисню.
- Залити окропом до рівня 4 на лінійці всередині.
- Ретельно перемішати.
- Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
- Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: горохове пюре сушене (67%), індиче філе варене сублімоване (15%), цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, кріп сублімований, часник сушений, куркума, морська сіль.
Характеристики
Маса нетто: 60 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 46,8 / 187,3 Ккал
Білки: 4,3 / 17,3 г
Жири: 0,3 / 1,2 г
Вуглеводи: 7,1 / 28,4 г
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні