В наявності
|
Вартість
|
||
|
Сухпай “Суп гороховий з яловичиною” від шеф-кухаря української компанії ЇDLO урізноманітнить раціон в поході. Відмінний смак і чудовий «малюнок» інгредієнтів. Роль спецій виконує сушений кріп, який додає необхідну пряність продукту. Всі інгредієнти натуральні, а калорії — реальні.
Виготовлений методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
1 пакет складає 1 порцію їжі для однієї людини.
Спосіб приготування
1. Струсити та відкрити пакет.
2. Дістати поглинач кисню.
3. Залити страву 350 мл окропу (до рівня 8 на лінійці справа).
4. Ретельно перемішати.
5. Закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин.
6. Страва готова до вживання.
Увага! Якщо забули дістати поглинач перед приготуванням, не панікуйте — це абсолютно безпечно (але наступного разу краще не забувайте).
Склад: яловичина сушена варена, горохове пюре сушене, цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, часник сушений, кріп сушений, петрушка сушена, куркума, морська сіль.
Характеристики
Маса нетто: 60 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 46,2 / 184,7 Ккал
Білки: 3,9 / 15,7 г
Жири: 0,4 / 1,6 г
Вуглеводи: 7,2 / 28,7 г
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (вказана на упаковці)
Зроблено в Україні